Gammal är äldst – en magisk samling av Daniel Söderberg

”Gammal är äldst som man brukar säga. Detta är en samling med gobitar från hårdrockens stenålder. Många av de här banden satte standarden för hur framtiden skulle låta. För mig passar den här samlingen lika bra för långa barnvagnspromenader som för en solig roadtrip eller en ölfylld lördagskväll. Det enda jag kan beklaga mig över är att Captain Beyonds mästerliga låt Dancing Madly Backwards inte finns tillgänglig på Spotify.”

Sida A.
1. Uriah Heep – Blind Eye
2. Grand Funk Railroad – Got Things On The Move
3. November – En Annan Värld
4. Hawkwind – Master Of The Universe
5. Mountain – Never In My Life
6. Wishbone Ash – Errors Of My Way
Sida B.
1. Deep Purple – Fireball
2. Jethro Tull – Aqualung
3. Coven – White Witch Of Rose Hall
4. Blue Oyster Cult – Astronomy
5. Scorpions – Leave Me
6. Babe Ruth – The Mexican Daniel Söderberg är jag. Alltså jag som har startat den här bloggen. Förutom att göra den här bloggen är jag pappaledig. Pysslar även med mitt skivbolag Great Northern Recordings samt jobbar med klubbarna Blod och Svärd och Fritz’s Corner. Jag älskar även katter och andra vilda djur.
Lyssna

Daniel Söderberg är jag. Alltså jag som har startat den här bloggen. Förutom att göra den här bloggen jobbar jag med film och biografer, gör böcker tillsammans med Ragnar Persson och har hårdrocksklubben Blod och Svärd. Jag älskar även katter och andra vilda djur.

6 reaktioner på ”Gammal är äldst – en magisk samling av Daniel Söderberg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *