Strip Club Classics – Tattoo You Edition – en magisk samling av Elin Unnes

”Det här var en spellista jag gjorde till min man förra veckan, för att han skulle ha ett soundtrack när han tatuerade sig. Jag letade egentligen efter en gammal strip club classics-samling som innehåller en massa sånt här och typ 2 Live Crew, men jag hittade den inte så jag gjorde min egen istället. Jag ville att han skulle känna sig som om han var på en strippklubb i LA på 80-talet. Troggs, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd och Kinks är jag, resten är sånt som Stefan älskar och som jag gillar för att jag älskar Stefan. Det blev en get och ett järnkors. Sjukt hett.”

Sida A.
1. Deep Purple – Hush
2. The Kinks – You Really Got Me
3. Van Halen – Ain’t Talkin’ ’Bout Love
4. Led Zepagain – Whole Lotta Love
5. Quiet Riot – Cum On Feel The Noize
6. Thin Lizzy – Jailbreak
7. Saxon – Denim And Leather

Sida B.
1. The Troggs – Wild Thing
2. Judas Priest – Living After Midnight
3. Motörhead – Breaking The Law
4. Iron Maiden – Aces High
5. Rainbow – Man On The Silver Mountain
6. Kiss – Is That You?
7. Whitesnake – Here I Go Again8. Lynyrd Skynyrd – Sweet Home Alabama

Lyssna

Elin Unnes är skribent för SVD och odlingsexpert, kolla hennes odlingsblogg här. Hon föredrar sydamerikansk black metal och att kolla på när hennes man grillar på kolonilotten.

7 reaktioner på ”Strip Club Classics – Tattoo You Edition – en magisk samling av Elin Unnes”

  1. ja thompade gick ju runt i bar överkropp så lite strip tease blev det ju. El Sebastians – hässelbygårds bästa strip/tattoo joint. TACK älskade.

  2. Pingback: Blandbandsintervju med Elin Unnes från fanzinet Trauma -

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *