Gubbflytet – en magisk samling av Jon Persson

”Jag har slutat intressera mig för vad folk lyssnar på utanför mitt hem. Nuförtiden förutsätter jag istället att alla lyssnar på samma musik som jag gör, vilket gör min smak oantastbar. OK, kanske börjar jag uggla ner mig lite väl mycket i långsam musik utan energi, men samtidigt är det skönt att bara omfamna flödet och gå upp i gubbighetens nirvana.
Syftet med den här blandningen är alltså att ge en liten inblick i resultatet av detta självtillräckliga musiknörderi. Håll till godo!”

Sida A.
1. Henri Texier – Amir
2. Baris Manco – Osman
3. Pili Pili – Virgin Jungle
4. Mikael Wiehe – Strebersång
5. Jon & Vangelis – State of Independence
6. Ralph Lundsten – Spring Fever
Sida B.
1. Lucio Battisti – Ancora Tu
2. Le Orme – Summer Coming
3. City – Aus der Ferne
4. Kraan – Luna Park
5. Can – Sunday Jam
6. Donna Summer – Spring Reprise

Lyssna

Jon Persson är juriststudent. Men mest av allt är han en musikkonnässör och ett fan av långa promenader. Tidigare levererade han tyska rytmer under namnet Vic Sinex men nu kallar han sig för en ”lågproduktiv hobbymusiker” och är mest inspirerad av gammal italiensk rock/disco. Här finns ett gäng av hans senaste låtar.

2 reaktioner på ”Gubbflytet – en magisk samling av Jon Persson”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *