Lägg en till på grillen – en magisk samling av David Irigoyen

”Jag måste erkänna att när jag började sätta ihop den här samlingen fanns det inte riktigt någon röd tråd, det var mer att jag ville få ihop så jävla bra låtar som möjligt. Sen när jag var klar så insåg jag att jag blivit sjukt influerad av dom senaste veckornas värmebölja. Så det här blev ganska omedvetet det perfekta soundtracket till söndagsgrill med folköl, nattbadsnonsens och allmänt strandhäng med polarna. Min kommande Thailandsresa kan nog också ha spelat in lite i hur det låter…”

Sida A.
1. Washed Out – Feel It All Around
2. Salma Agha – Come Closer
3. The Style Council – Long Hot Summer
4. The Who – Eminence Front
5. Milton Nascimento – Para Lennon E Mccartney
6. Magnus Uggla – Sommartid (Remix)
7. Kevin Ayers – Caribbean Moon
Sida B.
1. Los Brincos – El Pasaporte
2. The Equals – Black Skin Blue Eyed Boys
3. Baris Manco – Aman Yavas Aheste
4. Amral’s Trinidad Cavaliers Steel Orchestra – 90% Of Me Is You
5. Noir Desir – Le Vent Nous Portera
6. Selda – Yaz Gazeteci Yaz
7. Saint Tropez – Belle De Jour
 
David Irigoyen gillar dansmusik och kläder från Japan. På dagarna säljer han herrkläder i butiken C och på kvällarna hänger han med sonen Levi eller spelar skivor på F12, Kåken eller Pleasant. Kolla in hans skivbolag Feed Records och hans blogg Denim and Beats.

3 reaktioner på ”Lägg en till på grillen – en magisk samling av David Irigoyen”

 1. David,

  Har du tagit bort mig som vän på Facebook. Bara för att jag skrev att jag inte gillar era sketna fula kläder. Dom är för dyra och dessutom låg kvalitet.

  Jag visste inte att du var så himla barnslig.
  Du är som en treåring, som en liten tonårsflicka!

  Du är ingen bra vän och du är dessutom falsk.
  Fredrik hade rätt om dig, du är ingenting att ha.

  Dra åt helvete!!!

 2. Ha ha Anonym, förstår iofs varför nån tar bort dig som vän om du letar upp dom på bloggar för att be dom dra åt helvete. Ha ha. roligaste jag läste på länge.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *