30 Years of Inspiration – en magisk samling av Rasmus Kellerman

”Tanken med denna magiska samling, är att uppvisa en handfull av de artister och låtar som inspirerat mig allra mest under mina första 30 levnadsår. Dessa låtar har öppnat upp nya sidor av min person och min musikalitet, och ökat min förståelse för sambandet mellan livet och det kreativa uttrycket. Den soniska aspekten är den mest märkbara men den känslomässiga är den absolut viktigaste. Jag står i stor tacksamhetsskuld till dessa artister och deras förmåga att skapa en innovativ och personlig atmosfär som vid varje tillfälle berör, förvånar och fyller mig av energi.”

Sida A.
1. Dj Shadow – Building Steam With A Grain Of Salt
2. Portishead – Roads
3. Beastie Boys – So What’Cha Want
4. The Cure – Cold
5. Interpol – Obastacle 1
6. Kings Of Leon – Manhattan
Sida B.
1. Ida – Turn Me On
2. Secret Stars – Andy And Girls
3. Gillian Welch – My Morphine
4. Moderat – A New Error
 
Rasmus Kellerman gör musik under sitt eget namn och under sitt alias Tiger Lou. När han inte är ute och spelar med något av projekten så hänger han med sin familj, gör formgivningsprylar eller sparkar vilt omkring sig på sin kung fu-klubb. För övrigt så avskyr han stress och ger tummen upp för harmoni.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *