På väg… – en magisk samling av Erika Ömalm

”Jag har märkt att när jag VERKLIGEN lyssnar på musik nuförtiden, är jag alltid på väg någonstans. Det där med att slå på en skiva, lägga sig på soffan och lyssna finns inte längre för mig. Jag har också märkt att när man är alltid är på väg någonstans, när man VERKLIGEN lyssnar på musik, blir årstiderna och musiken ytterligare sammanflätade (jag säger ”ytterligare” eftersom det har de ju alltid varit, men inte så markant, liksom). Mitt år börjar i augusti och där börjar även min magiska samling. Så, ge er nu iväg.”
Sida A.
1. Electronic – Getting Away With It
2. Electrelane – On Parade
3. Midlake – It Covers The Hillsides
4. Lil Wayne – Lollipop
5. The Beach Boys – Be With Me
6. The Cure – The Holy Hour
7. Animal Collective – My Girls
Sida B.
1. The Field Mice – When Morning Comes To Town
2. Coconut Records – West Coast
3. Lloyd Cole – Rattlesnakes
4. Ann Sexton – You’ve Been Gone Too Long
5. Glen Campbell – Guess I’m Dumb
6. The Who – I’m One
7. The Pooh Sticks – Young People
8. Saint Etienne – London Belongs To Me
 
Tänk Bobby Gillespie, Audrey i Twin Peaks, Camden som det var förr, och den pyttelilla byn Vitå så har ni Erika Ömalm. Erika har lärt ut engelska glosor till tonåringar på fordonsprogrammet i Luleå under ett gäng år, nu läxar hon upp gymnasiekidsen i Boden. Hon är lyckligt gift med en f.d. emo som heter Mats och en Jack Russel-hund som heter Penny.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *