DEATH or GLORY – en magisk samling av Katja Uneborg

”2013 sökte jag hjälp hos en psykolog för att jag vid flera tillfällen fått maniska och euforiska lyckostormar som jag inte kunnat hantera. Samtliga tillfällen hade utlösts av att jag lyssnat på musik i mina hörlurar, vilket fått mig att ramlat in i detta tillstånd i några timmar, innan total utmattning. Det kanske inte låter som ett problem, utan är en extremt härlig känsla jag unnar fler, men samtidigt blev jag skräckslagen då jag upplever det som att jag vid dessa tillfällen tappar kontrollen och verklighetsuppfattningen om vad som är här och nu. Hur som helst, det här blandbandet innehåller lite av vad jag haft i lurarna vid dessa tillfällen.”

Sida A.
1. Alice Cooper – Blue Turk
2. The 101ers – Keys To Your Heart
3. 999 – Indian Reservation
4. Eyeless in Gaza – Rose Petal Knot
5. Human Sexual Responses – Jackie Onassies
6. Mink DeVille – Spanish Stroll
7. Brian Eno – Dead Finks Don’t Talk

Sida B.
1. Can- Mother Sky
2. Cortex – The Freaks
3. Lords of the New Church – Open Your Eyes
4. The Only Ones – The Beast
5. Ultravox – Man Who Dies Every Day
6. Al Stewart – Strange Girl
7. Julian Cope – Come the Revolution

Lyssna

Katja älskar Lovin, Converse-skor, plöja betong med sin skateboard och filmer som inte är allt för långa. Hon knegar som föreståndare på Bio Rio i Stockholm och driver den ambulerande klubben DEATH or GLORY. Om du vill diskutera magisk samling med henne så spatserar hon ofta omkring någonstans vid Hornstulls Strand.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *