Bipolär på Kingsland Road – en magisk samling av Rebecka Åhlund

”Detta är låtar jag verkligen ville lyssna på när jag promenerade genom de ryska, turkiska, judiskt-ortodoxa och vietnamesiska kvarteren på Kingsland Road i London en vårig måndag morgon. Jag var lite bakis och hade just sprungit en halvmil samt stått på huvudet i några minuter. Mina enda influenser till någonting är människorna jag har runt mig, saker jag ser, kanske skyltar och träd. Det här är en magisk samling som man ska lyssna på när man vill känna livet i sig, och inte är rädd för tvära känslokast. PS: Good ole Chalisa är utmärkt om/ när en vill söva ett barn.”
Sida A.
1. TLC – Something wicked this way comes
2. Laura Nyro – Stoned soul picnic
3. Angel Haze – New York
4. ASAP Rocky – Fuckin problem
5. Yung Lean – Lightsabe
6. Neneh Cherry – Buffalo Stance
Sida B.
1. Foxy Brown – (Holy matrimony) Letter to the Firm
2. Dead Prez – It’s bigger than hip-hop
3. N.W.A – Straight outta Compto
4. Krishna Das – Good ole Chalisa
5. Megadeth – Symphony of destruction
6. Public Enemy – Fight the power
7. Lady Saw – Healing
Några av mina vänner har jag (Filip) lärt känna genom www. Rebecka i allra högsta grad. Den vänskapen ser/låter nästan exakt ut som denna spellista. Så, lär känna vår ”vänskap” eller läs några av Rebeckas krönikor/texter/kritik eller köp/läs hennes senaste bok! Om ni inte orkar något av det så kan man sammanfatta alltihop med att Rebecka gillar avokados och ogillar ”det gamla vanliga”.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *