Till och från jobbet-listan – en magisk samling av Martina Ledinsky

”Jag går alltid till och från jobbet på Razzia HQ, det är en promenix på ca 17 minuter (om jag inte stannar och unnar mig en kopp kaffe på Caffè Nero). Jag brukar lyssna på min spellista som heter GODMORGON den innehåller 480 låtar och det säger sig självt att jag på DEN MAGISKA SAMLINGEN blev tvungen att kapa nåt så inåt… Det blev otroligt svårt att sålla SÅ: jag tog de låtarna jag spelat mest den här veckan, som rymmer ungefär tre promenader.”

Sida A.
1. BEATRICE ELI – MOMENT OF CLARITY
2. SILVANA IMAM – SVÄR PÅ MIN MAMMA
3. SEINABO SEY – PISTOLS AT DAWN
4. MAPEI – DON’T WAIT
5. NINA SIMONE – WILD IS THE WIND
6. NICK CAVE & THE BAD SEEDS – PUSH THE SKY AWAY
7. HOLE – VIOLET

Sida B.
1. NIRVANA – TERRITORIAL PISSINGS
2. BANKS – WAITING GAME
3. HELLO SAFERIDE – I WAS JESUS
4. MASTODON – HIGH ROAD
5. JI NILSSON – HEARTBREAKFREE
6. MARLENE – INDIAN SUMMER
7. NICK CAVE & THE BAD SEEDS – THERE IS A KINGDOM
8. CAT POWER – SEA OF LOVE
9. BEYONCÉ – HALO

Lyssna

När hon inte är mitt ute i Lapplands vildmark och klättrar på Kebnekaise så är Martina delägare i Razzia/Family Tree Music. Där fördriver hon tiden som A&R (googla om du inte har en aning om vad det är) och ser även till att artisterna i stallet har det najs. Back in the days såg ni säkert Martina när hon lirade gura i punkrockbandet Sindy Kills Me.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *