Bort och hem – en magisk samling av Maria Andersson Lundell

”Jag dras till sånger och melodier som får mig att längta bort eller längta hem. Längtan förstärks av vissa toner, särskilda harmonier, vaga ord som plötsligt känns precisa. Min magiska samling sammanfattar den gångna vintern och alla hala promenader längs Vinterviken då jag egentligen befunnit mig någon annanstans.”

Sida A.
1. Baby Stones – Robert Forster
2. The Beehive State – Harry Nilsson
3. Change To Come – Anna Domino
4. Cool Runnings – Tashaki Miyaki
5. John Maus – Hey Moon

Sida B.
1. Nowhere Near – Yo La Tengo
2. Ride Me High – J.J Cale
3. Say Something Now – Stuart A. Staples
4. Sharon & Hope – Stina Nordenstam
5. Timothy Gone – Margo Guryan

Lyssna

Robertsfors stolthet Maria Andersson Lundell spelar gitarr och sjunger i rockbandet Sahara Hotnights. Hon har dock lämnat Västerbotten, glesbygden och granskogen för livet i Schtoorstan. 20-åringen Sahara Hotnights är för tillfället mitt mellan plattor och därför har Maria fullt upp med att riffa i vardagsrummet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *