Flygning mellan metropoler – en magisk samling av Anton Nyström

”Eftersom jag är musiker så betyder det ju att min arbetsplats är typ överallt. Men oftast när jag inte sitter i min egen studio i Luleå så håller jag till i staden som fått äran att verka hufvudstad i landet falukorv. Det betyder alltså att jag flyger flygplan väldigt ofta mellan Luleå och Sthlm. Där emellan är det 1 timmes flygning, så jag tänkte att jag gör en lista perfekt för flygning på en timme, annars får ni väl lyssna flera varv förslagsvis…eller nåt.”

Sida A.
1. Chastity Belt – Trapped
2. Reagan Youth – In dog we trust
3. Television Personalities – World of Pauline Lewis
4. Victoria Spivey – Dope head blues
5. Joel R.L. Phelps – The great falls
6. Memory Cassette – Asleep at a party
7. D.C.O.D -Lost at sea
8. Amanaz – History of man
9. Träd gräs och stenar – Sanningens silverflod

Sida B.
1. Wooden Shjips – Ghouls
2. The Fall – To nkroachment: yarbles
3. Alkoholisten – Helt pank
4. Candy Claws – Do you ever feel that way
5. Cat Power – Now what you want
6. Rose Windows – Indian summer
7. Wax Idols – Schadenfreude
8. Void – My rules
9. X – Soul kitchen
10. Cross – Repitition
11. Hills – Claras vaggvisa

Lyssna

Anton Nyström är musiker och producent från vinterrikets huvudstad – Luleå. Han spelar icke-machorock i band som Raring, Södra Sverige och med Mattias Alkberg. I övrigt älskar han vintern men ogillar snö i skorna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *