She lost him but she found herself and somehow that was everything – en magiska samling av Holly Astera Ebraheim

”För snart ett år sedan så öppnade sig marken nedanför och himlen ovanför. Jag hatade att vara 25, men jag hatade ännu mer att fylla 26. Jag har aldrig varit så lycklig men jag har heller aldrig varit så olycklig. Sakta men säkert fick jag göra om mig själv och se till att aldrig någonsin igen, göra mig bättre för någon annan än just mig själv. Den här listan handlar just om det, She lost him but she found herself and somehow that was everything.”

Sida A.
1. Kornél Kovács – Lighthouse
2. Shura – White Light (Extended Edit)
3. Halsey – Colors
4. Grimes – REALiTi (Demo)
5. Son Lux – Lost It To Trying

Sida B.
1. Foals – Give It All
2. Jonathan Johansson – Horoskop
3. Jamie XX, Romy – Loud Places
4. Blood Orange – It Is What It Is
5. Arcade Fire – The Suburbs
6. Ryan Adams – Clean

Lyssna

Holly Astera Ebraheim älskar Taylor Swift och hatar medicinbiverkningar. Till vardags knegar hon som A&R på Svenska inspelningar/Universal Music och spelar skivor på klubbar runt om i storstan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *