Alaska – en magisk samling av Denize Algriph

”Min samling handlar om Alaska på dagen, Alaska på natten, Alaska när jag dras av slädhundar och Alaska när jag hamnat vilse, och Alaska när jag hamnat vilse och känner mig nöjd i det. Fokus på det instrumentala då jag misstänker att man inte hör så många röster i tundran. Drömskt, vackert och läskigt, mäktigt och tungt.”

Sida A.
1. Dirty Beaches – Lord Knows Best
2. Holy Wave – Son of Sound
3. Assemble Head in Sunburst Sound – Two Stage Rocket
4. Samsara Blues Experiment – Wheel of Life
5. Planet of Zeus – Hazelnut – R.I.P

Sida B.
1. Casa Sui – Eutopia
2. Rancho Relaxo – Green
3. Jesus on Heroine – So High I Can’t Look Down
4. Silence – Tales of Murder And Dust
5. Crystal Stilts – Graveyard Orbit
6. The Orange Revival – Lying In the Sand

Lyssna

Denize Algriph spelar skivor och jobbar med diverse spännande grejer i Stockholms utevimmel. När hon inte drömmer om hundar och Alaska så gillar hon att gå vilse eller stirra argsint på folk som stannar precis när de klivit av rulltrappan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *