Isch – en magisk samling av Kornél Kovács

”Jag har egentligen inte uppdaterat min musiksmak sen jag var 25 och det var väl ungefär då jag började jobba med musik seriöst. jag processerar enorma mängder musik i egenskap av dj och musikproducent (jobbar ju mycket med samplingar) och det ger mig stor njutning… men om vi pratar om musik som jag liksom sätter på när jag chillar hemma, eller reser, eller vill känna nåt, då är utbudet extremt begränsat. Det tillkommer kanske en handfull skivor eller låtar om året till den personliga ”samlingen”. Hur som helst, det här är några av låtarna som ligger mig varmast om hjärtat, Batongolåten kom i fjol men annars är fan allt lastgammalt, till och med Man Tear-låten är fem år gammal inser jag nu.”

Sida A.
1. Matmos – Regicide
2. Afu-Ra – Whrilwind Thru Cities
3. The Clancy Brother & Tommy Makem – Finnegans Wake
4. Moodyman – Shades of Jae
5. The Magnetic Fields – Take Ecstasy With Me
6. Prefab Sprout – Wild Horses
7. Man Tear – Outside Amore

Sida B.
1. Thomas Brinkmann – Isch
2. Primal Scream – Vanishing Dub
3. Klimek – Ruined In A Day
4. Whirlpool Productions – The Cold Song
5. Shade Sheist, Nate Dogg – Where I Wanna Be
6. BOSE – Subway
7. Batongo – Say Yes

Lyssna

Snott från Wikipedia: Kornél Kovács är en ungersk-svensk DJ och musikproducent, samt tidigare skribent för bland annat Dagens Nyheter, Sonic och Nöjesguiden. 2009 startade han skivbolaget och musikstudion Studio Barnhus tillsammans med Axel Boman och Petter Nordkvist. Han gillar ägg och hatar kaviar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *