Jo’s Kicks – en magisk samling av Johanna Östergren

”Först gjorde jag en playlist som var helt schizofren. Total anarki i låtordning och låtval. Sen var jag ganska less nån dag, då raderade jag alla låtar och gjorde en samling med bara punk. Men sen kunde jag inte hitta exakt de låtarna jag ville ha med på min samling så nån punklåt byttes ut mot nån shoegazelåt, nån annan mot cornelis, en tredje mot nån gammal garage-dänga, och sen var jag plötsligt där igen. För att det slutligen skulle bli nåt satte Daniel kniven mot strupen och hotade mig. Så här slutade det!”
Sida A.
1. Opium Jukebox – Anarchy In The U.K.
2. Nick Cave & The Bad Seeds – The Ship Song
3. Roky Erickson – Birds’d Crash
4. Cornelis Vreeswijk – Om jag vore arbetslös
5. The Fall – Mountain Energy
6. Ultra Vivid Scene – Mercy Seat
7. The Jesus And Mary Chain – Head On
Sida B.
1. Larry Wallis – Police Car
2. Black Lips – Drugs
3. GG Allin – Automatic
4. Grisen Skriker – Vi Ska Visa Dom
5. Jay Reatard – It Ain’t Gonna Save Me
6. The Undertones – Emergency Cases (1st Derry Demos ’78) – 1st Derry demos ’78
7. Pleasure Seekers – What A Way To Die
8. The Moldy Peaches – Moldy Peaches In Da House
9. Crystal Fighters – I Love London
10. DLG Orchestra – Mad World
Lyssna

Johanna Östergren gillar skateboard, musik och öl. Du hittar henne ofta på baren Snotty eller någonstans där hennes ambulerande garage/punkklubb Run Run Run huserar. När hon inte har fullt upp med allt annat så är hon grafisk formgivare, kolla hennes prylar här.

2 reaktioner på ”Jo’s Kicks – en magisk samling av Johanna Östergren”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *