According to you… my guilty pleasure – en magisk samling av Peter Sehlin

”Efter 15 år av hardcore fanatism har jag blivit gammal. Jag har svårt att hitta nya skivor som jag tycker ger mig rysningar på samma sätt som jag fick för några år sen. Man blir äldre och mer picky antar jag. Följande är ett försök att visa att det fortfarande finns en massa bra musik inom genren som fostrade mig musikaliskt. Lite gammalt och lite nytt. Hardcore still lives!”

Sida A.
1. Title Fight – Symmetry
2. Have Heart – Watch Me Sink
3. Down To Nothing – Higher Learning
4. Count Me Out – Against The World
5. Ambitions – Question
6. Trapped Under Ice – Believe
7. Comeback Kid – Wake The Dead
Sida B.
1. Madball – Intro / Can’t Stop, Won’t Stop
2. D.Y.S. – Wolfpack
3. In My Eyes – Welcome To Boston
4. No Warning – Dirtier Than The Next
5. American Nightmare – Hearts
6. Blood For Blood – Love Song
7. Death Threat – As One We Stand
Lyssna

Peter Sehlin gillar jiu-jitsu, sneakers och hardcore. Eller hardcore kan man nog säga att han älskar. Genom bokningsbolaget Stockholm Hardcore ser han till att det fortfarande finns en scen i storstan, och när han inte pysslar med det så sköter han en massa produktion för Luger. Kolla in vad som befinner sig i hans hjärna här.

3 reaktioner på ”According to you… my guilty pleasure – en magisk samling av Peter Sehlin”

  1. ja du anonym. det måste vara tufft för dig. men kanske att du på din femtonårsdag bla bla bla diss diss.
    ville tipsa samlingsmakaren om Rearranged från Ryssland & Right Idea från Cleveland. de är svinbra. bra som att vara tonåring igen och höra YOT, nåja, men åt det hållet.

  2. Såg precis att jag fått mig två kommentarer.

    Kära anonym: Ska inte du ta och titta på American Hardcore en gång till? Madball är hardcore och om du inte håller med om det har du fel.

    Kära Fek: Rearranged gillar jag som fan. Right Idea fastnade aldrig riktigt. Föredrar Mindset faktiskt. Om du är sugen har jag Right Idea vinylen på en massa färger. Låt mig också tipsa om nya Terror, nya Comeback Kid och No Tolerance demot.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *