I kräftans klor – en magisk samling av Martin Vogel

”Om jag skulle spela in ett blandband till mig själv idag, skulle det se ut såhär. Jag älskar låtar som fungerar som bränsle till min inre brinnande brasa, som får mig att spela luftgitarr i jackfickan, som får mig att markera 1:an med ett ryck, som får mig att dra ett fill på låtsas-pukorna, som får mig att vilja säga uhh! och gå lite snabbare!”
Sida A.
1. Premiata Forneria Marconi – Celebration
2. Darkthrone – Hanging Out In Haiger
3. Graham Central Station – Earthquake
4. Uriah Heep – I Wanna Be Free
5. Kiss – Got To Choose
6. Iron Maiden – Heaven Can Wait
Sida B.
1. Genesis – Watcher Of The Skies (Live)
2. Can – Moonshake
3. Uriah Heep – Traveller In Time
4. Ace Frehley – Rocket Ride
5. Deicide – Dead by Dawn
6. The Exploited – Dead Cities
7. Saxon – Denim And Leather

För några år sedan kunde man se ljudexperten, och biträdande scenchefen på Dramaten,
Martin Vogel glida omkring i vita skinnbyxor. Nu har han blivit farsa och satsar på mer funktionella kläder, som termobyxor. I Stockholms klubbvärld är han känd som mästar-dj, Bruce Springsteens bästa remixare och en stabil hörnsten i eurotechno-bandet Assid. Men det han gillar mest är att tatuera hemma i köket och spela luftgitarr med dottern Frances.

1 reaktion på ”I kräftans klor – en magisk samling av Martin Vogel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *