Arbetsmusik – en magisk samling av Erik Selim

”Efter utpressning och mutor fick jag till slut göra denna samling och ångrade mig efter typ en tillagd låt och en stor dos prestationsångest. Denna samling är tänkt att funka när man jobbar, sida A är tänkt för måndag-torsdag medan B-sidan tar ut svängarna som sig bör när det är casual friday. Kanske funkar det också som före och efter lunchmusik. Tyvärr är jag ingen musiksamlare i den meningen att jag aktivt söker upp ny musik vilket gör att jag ägnar mig åt att suga ur andra informanter på bra musik, det gör att ett alternativt namn för denna samling borde vara: ”Allt jag kan om musik har jag lärt mig av Jon Person eller Gabriel Hermansson”.”

Sida A.
1. Zomes – Sentinent Beings
2. U.S. Girls – Red Ford Radio
3. Philip Glass – The Thin Blue Line: Houston Skyline
4. Moondog – Suite Equestria
5. Ensamble Modern – Drumming Part IV
Sida B.
1. Arnold Drayblatt, The Orchestra of Exited Strings – Group Velocity
2. Tom Recchion – Dubby Struts in Trenchtown-Rifs#2
3. Antibalas – Beaten Metal
4. Richard Pinhas – The Western Wail-Part 2
5. Magma – Zombies
Ni vet hur vissa brukar säga: Musiken räddade mig från sporten. Det stämmer inte för Erik Selim. Trots att han älskar musik så sitter han just nu uppe i svinkalla Umeå och forskar i ett ämne som man trodde var omöjligt att forska om – fotbollstränare. Förutom sport och musik så gillar Erik dyra exotiska ölsorter, motorfordon och glasögon. Hans favoritfärger är för övrigt svart och gult.

2 reaktioner på ”Arbetsmusik – en magisk samling av Erik Selim”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *