Låtar jag återvänder till – en magisk samling av Leo Forssell

”I min lista har jag fokuserat på låtar som jag ofta kommer tillbaka till. Jag valde att inte ta med någon house eller techno utan låtar som (förutom några undantag) jag kan tycka på ett eller annat sätt varit med och format hur mycket utav den dansmusik jag lyssnar på idag låter.
Jag försökte välja låtar snabbt eftersom bara fler och fler låtar bruka dyka upp i huvudet ju längre tid man funderar.”

Sida A.
1. CFCF – Camera
2. Placebo – Balek
3. George Benson – California Dreamin’
4. William Onyeabor – Better Change Your Mind
5. The Rah Band – Blue Horizon Drifter

Sida B.
1. Otis G. Johnson – Your Day – Your Day
2. Nolan Porter – If I Could Only Be Sure
3. Finis Africae – Radio Tarifa
4. Brian Eno – St Elmo’s Fire
5. Global Communication – 5:23
6. Laurie Spiegel – Appalachian Groove
7. David Cunningham& Yasuaki Shimizu – Cells
Lyssna

Leo har ett gott öga till gröna möbler. Leo lever i Sverige, ett land där befolkningen äter potatis två av tre dagar. Detta tar Leo helt avstånd ifrån. Så har det alltid varit. Precis som att han alltid har varit bokningsansvarig på Under Bron / Trädgården. Leo har även ett okänt antal bloggar. Min gissning är runt 55-57st.

1 reaktion på ”Låtar jag återvänder till – en magisk samling av Leo Forssell”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *