Yoko Ono är evig – en magisk samling av Sara Martinsson

”Jo jag bestämde mig för att sluta jobba med musik 2013. Då hade jag gjort det sen jag var 16, nu är jag 32. Jag ville liksom se lite vad som skulle hända. Om saker och livet skulle bli annorlunda, mer intressant på något sätt. Hittills har inte så mycket hunnit ändra sig. Jag retar mig fortfarande väldigt mycket på sånt (nästan allt) som har med musik att göra. Och jag har fortfarande precis samma preferenser, även om det verkar som att jag vill spela gammal brunkig amerikansk indierock lite oftare nu. Superchunk. Pavement. Sånt. Samlingen är blandad och passar nog inte alls eller nån. Men den har Yoko Ono som är evig. Och Haim som ingen kommer minnas om ett år.”
Sida A.
1. Trappmusik – Sakta Genom Staden (Remix)
2. Haim – Send Me Down
3. Hound Love – Hound Love
4. Sjukstugan feat. Skizz – Zig Zag
5. Axel Boman – Kings & Emperors
6. Yoko Ono & Plastic Ono Band – TABETAI
Sida B.
1. The Knife – A Tooth for an Eye
2. Twin Shadow – I Can’t Wait
3. Pharell feat. Jay-Z – Frontin’
4. Warpaint – Disco//very
5. Love – Live and Let Live
6. Banks – Brain
Att skriva om vad folk jobbar med kan ibland kännas onödigt, speciellt när personer som Sara har ett starkt intresse för tyngdlyftning. Då känns allt rätt så ointressant, trots att hon är journalist och en duktig sådan. 2014 – året då vi hoppas att tyngdlyftsjournalistiken ska få sina mittuppslag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *