Låt mig gråta ifred – en magisk samling av Cassandra Mattsson Klatzkow

”En låt kan skapa en känsla av total eufori medan en annan kan få en att bryta ihop totalt. Jag har musik för alla tillfällen och spellistor för att skapa olika känslor. Den här samlingsskivan som jag kallar ”Låt mig gråta ifred” har jag fyllt med några av de låtar som varje gång jag hör dem får mig att hejdlöst gråta. Det kan vara texten, melodin, känslan, en röst eller ett minne. Men gemensamt får alla dessa låtar mig att gråta. Och alla behöver vi gråta ut ibland. Så varsågod – här har du en samlingsskiva att gråta ifred till.”

Sida A.
1. Bon Iver – re:stacks
2. Lisa Nilsson – Försiktigt
3. Yann Tiersen – Comptine d’un autre été, l’aprés-midi
4. Damien Rice – The Blower’s Daughter
5. Sia – Breathe Me
6. Bruce Springsteen – Streets Of Philadelphia

Sida B.
1. Min Stora Sorg – Blomstertid
2. Drake – Doing It Wrong
3. Lianne La Havas – Lost & Found
4. Kaah – Innan du går
5. Imogen Heap – Hide & Seek
6. Laleh – Snö
7. Linnea Henriksson – Hope There’s Someone

Lyssna

Cassandra jobbar som kommunikatör på Kulturhuset Stadsteatern, sjunger i Tensta Gospel Choir, är DJ, kattgalen och besatt av Instagram och tacos. Vill du göra henne på riktigt dåligt humör, ge henne marsipan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *