Do it for the people who want to see you fail – en magisk samling av Kristofer Andersson

”Egentligen borde jag inte tycka om att dela med mig av musik. Inte för att jag bär på en önskan om att vara elitistisk utan för att musiken alltid varit min egen hemliga plats. Min jordglob där jag aldrig är apart eller olycklig. Ändå är det just att sprida musik som blivit en del av mitt yrke. Jag vet hur lycklig och stark musiken har gjort mig under stunder i livet då det känts som om ingen har trott på mig. Och jag vet att det någonstans där ute sitter en tonåring och väntar på att hitta något att kalla sitt eget. En ton att glida rakt in i och i den tonen finna livet.”

Sida A.
1. Dolores Haze – I Got My Gun
2. Taman Shud – The Hex Inverted
3. Six Foe – Seasons
4. Double You – Who’s Fooling Who?
5. The Three Degrees – When Will I See You Again?

Sida B.
1. Garland Jeffreys – Hail Hail Rock N Roll
2. Unknown – I Count The Minutes
3. Supreme Jubilees – It’ll All Be Over
4. Dwight Yoakam – You’re The One
5. Eminem – Legacy

Lyssna

Journalisten Kristofer Andersson skriver om musik, konst, mode och annat dravel som vi alla gillar i bland annat tidskriften Bon. För några år sedan gjorde han också den finfina boken DIY som släpptes av Modernista. Annars så kollar han mest på hajfilmer, eller som han själv beskriver det: ”Jag tycker om att titta på videor där vithajar siktar mot solen och vräker sin två ton tunga kropp upp ur vattnet. Det lindrar de allergiska reaktioner som den förnumstiga duktighet och självförhärligande godhet som präglar samtiden frammanar.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *